Självutveckling i Paradiset

kvinnor tar ledningen


Annakarin, Hetty och Sindy vid Finca el Lance. Hetty har renoverat och byggt upp fincan till vad den är i dag med sina egna händer. Tvåspråkiga Sindy står för guidning, tolkning och översättning mellan svenska och spanska.Annakarin står för kursens innehåll.

Finca el Lance ligger på 400 m höjd på undersköna Tenerife. Det var från början en vingård, och köptes i förfallet skick av holländska Hetty van de Vooren och hennes dåvarande man. Tillsammans renoverade de och byggde upp fincan till det som finns i dag.

Sindy kommer ursprungligen från Finland men är uppvuxen i Sverige. Hon flyttade till Colombia med sin man, där hon lärde sig spanska, både genom den vardagliga praktiken och genom formell utbildning. Hon har länge varit fast boende på kanarieöarna och är verksam som guide och tolk. Idén att Annakarin skulle kunna göra en kurs på Tenerife är hennes från början. Hon har också visat vägen till Finca el Lance. Det är hon som tagit bilderna från fincan.

Annakarin har länge varit verksam som andlig och medial rådgivare. Hon har rest i Indien, studerat olika former av buddhism och buddhistisk meditation. 

Hon har också studerat astrologi, handtydning och numerologi. 

Hetty övervakar att allt går rätt till