Självutveckling i Paradiset

Egen erfaranhet och Gryningens Budbärare.  Din inre människa och budskap från Plejaderna. Hur är det möjligt? 


"Själen kommer att vakna. Den kommer att känna varje aspekt av sig själv, och varje aspekt av själens själv kommer att känna hela sig själv på en gång."

Barbara Marciniak, Gryningens Budbärare, s 106,

När jag började läsa Barbara Marciniaks bok "Jorden" (utgiven på Regnbågens förlag och översatt av Erik Åhrberg,) var det något jag kände igen. En erfarenhet för många år sedan, och uppdelad på olika etapper.

Boken hade hamnat av en slump i min hand när jag var på besök i Puerto de la Cruz på Tenerife. Dessförinnan hade jag sett den och bläddrat i den på Vattumannens bokhandel när jag jobbade där som Tarot-läsare på 90-talet. Då vägrade jag att ta den på allvar. Varför? Den påstod sig ha budskap från Plejaderna. Plejaderna!!!!  Enligt astronomin består Plejaderna av ett antal solar på oändligt avstånd från varandra. Själva tanken att vi skulle nås av enhetliga budskap från dessa avlägsna solar föreföll mig absurd. 

Detta trots att jag faktiskt hade haft en del märkliga upplevelser. för en del år sedan satt jag nämligen hemma på sängkanten och pendlade! Jag höll alltså ensytråd, i vars ena ände jag knutut fast en slät guldring,mellan tumme och pekfingret och lät den pendla över en cirkel där jag skrivit in alfabetet från A-Ö. Pendlandet innebar en dialog med en rymdresenär från ett avlägset system, som pendeln kallade "Tema Ong Reb."Så småningom upphörde själva pendlandet, och jag såg i stället bilder i mitt inre, som att drömma vaken. Dessa bilder tog mig ut på märkliga resor genom kosmiska system och främmande universa.