Självutveckling i Paradiset

Kurs på Tenerife där vädret är så fint att vi kan jobba utomhus

SÅ HÄR ÄR DET TÄNKT:

Platsen:

ligger högt över havet nära byn el Tanque på öns norra del. Utsikten är magifik. Vi inkvarteras i en lantligt stug-hotell, Finca el Lance, bland palmer och bouganvillea. Där finns underbara vandringsleder. Om nätterna ser vi stjärnhimlen, och har möjlighet att titta i teleskop.

Vill vi ha omväxling kan vi dela billig taxi till Puerto de la Cruz, ta ett dopp i Atlanten och stärka livsandarna med ett glas gott kanariskt vin.

 

 

Kursen:

Tarot Handläsning Meditation

Tidigare liv (regression) 

Din Saga

Magi

Vi träffas först i Sverige för att lära känna varandra. Jag bor i Nacka, utanför Stockholm. Om vi bor långt ifrån varandra kan kontakten också ske via e-post.

TAROT

Tillsammans utforskar vi tarot-kortens möjligheter och vad de vill visa oss om våra egna liv. Det går bra att blanda nybörjare med mer erfarna i ämnet. Egen tarot-lek är en fördel, men jag har att låna ut. Mindre bra, dock, att använda en annans energi i detta.

HANDLÄSNING

Vi lär oss linjernas betydelse genom att läsa varandras händer. Vi utforskar händernas olika struktur. Jag har med mig plancher med handens olika linjer och förklarar utifrån dem. 

MEDITATION

Jag utgår från Vipassana, eller mindfulness, som jag studerat i såväl Sverige som Indien. Vi kommer också att arbeta med guidade meditationer och visualiseringar.

TIDIGARE LIV

Gemensamma samtal kring vad vi tror vi kan ha gjort i tidigare liv. Möjlighet till regression under min ledning, helst individuellt. Vi kan sedan samtala gemensamt om det var och en erfarit.

DIN SAGA

Vi tar fram våra inre bilder och drömmer vakna. Vilka historier får vi till oss? Genom att berätta din och min saga, utvecklar vi insikt och intuition.

MAGI

Vi arbetar med magiska ritualer. Kreativ magi och Varginnemagi.

I vårt arbete kan vi ta tillvara platsens egen magi som hjälper oss med sina rena energier.

Fysiska övningar

för att hålla oss i trim. Kanske rentav lite tango! ,-)

Förkunskaper: 

Kom som du är. Du kanske vet mycket, du kanske vet lite, du kanske vet mer än du tror! 

En plats för samvaro och samtal.

Resan

Vi reser från Sverige - Arlanda - Landvetter eller annan flygplats, beroende på var vi bor - till Reina Sofia på Tenerifas södra del. Ca 6 tim. Därifrån kan vi dela taxi eller minibuss till Finca el Lance på öns norra del. Den resan tar ca en timme.  Var och en står för sin egen bokning. Vi samverkar så att vi, alla, kommer med samma plan eller, om vi flyger från olika platser i Sverige, kommer fram ungefär samtidigt. 

När reser vi? 

I början av 2011. Någon gång jan-mars.Det är ju då vi som mest behöver komma till SOLEN!

prisbild

Jag räknar med ca 12000 kronor för en vecka. Då inkluderar det kurs, flyg Sverige-Tenerife tor, boende på Finca el Lance, någon mat. Vi har självhushåll. Har vi tur hittar vi billigt flyg. Det blir också billigare ju fler vi blir. Tillkommer: Kostnad för eventuella utflykter, delad taxi mellan flygplatsen och Finca el Lance, krogbesök och allt sådant vi kommer på att vi vill göra när vi är där. Bilden visar handens fält

Vi tittar i varandras händer och lär oss förstå handens struktur och betydelsen av de olika linjerna och fälten.